LPS Roman, învinsă în etapa județeană a Olimpiadei Școlare

Echipa feminină de handbal a LPS Roman a pierdut meciul cu cea a Școlii „Vasile Conta” Tîrgu Neamț, 12-16, în finala județeană a Olimpiadei Sportului Școlar disputată la Tîrgu Neamț și în care s-a stabilit reprezentanta județului în etapa regională, pe Moldova, a competiției.

 

 

LPS Roman învinsese LPS Piatra Neamț, în minigrupa preliminară rezervată echipelor de la liceele cu program sportiv. „Noi avem jucătoare mai micuțe, ca vîrstă, pe care le rodăm pentru întrecerile din anul viitor. Echipa școlii din Tîrgu Neamț are în proporție de 90 la sută jucătoare legitimate la CSȘ Tîrgu Neamț, lideră în grupă în campionatul național al junioarelor III, astfel că nu puteam emite pretenții la accederea în faza următoare. Sîntem în progres și faptul că am învins echipa din Piatra este de bun augur„, explică antrenorul Viorel Lazăr.

În aceeași competiție a participat și echipa Școlii „Vasile Alecsandri” din Roman, în minigrupa cealaltă, în care a terminat la egalitate cu reprezentanta Școlii nr. 5 din Piatra Neamț și a fost învinsă de cea a Școlii nr. 1 Bicaz.


COMENTARII

WORDPRESS: 0