Home

LPS Roman, învinsă de LPS Piatra Neamț la fotbal școlar

Echipa de fotbal, grupa 13-14 ani, a Liceului cu Program Sportiv Roman, al cărei antrenor este Sorin Manea, nu a avut șanse de a se califica în faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, fiind învinsă, în meciul de baraj din faza pe județ, gimnaziu, de cea similară a LPS Piatra Neamț, care s-a și calificat în etapa următoare a competiției amintite.

 

 

La întrecere au mai participat echipe ale școlilor generale din Tîrgu Neamț, Bicaz, Roman (Școala nr. 5) și Piatra Neamț, meciurile pentru calificarea la zonale desfășurându-se pe terenul din baza Oz-er Golden.
„Dezavantajul nostru a fost că nu am avut teren pe care să ne pregătim pentru această competiție, din cauza zăpezii căzute pe parcursul iernii. Elevii mei nu au avut timpul necesar de a recupera lipsa jocurilor de pregătire și a antrenamentelor. În martie vom participa la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar rezervată echipelor de la licee și sperăm să mergem mai departe, chiar dacă, de această dată, calificata se va decide la Piatra Neamț. Fotbaliștii de la grupa mare au mai multă experiență și au apucat să facă pregătire”, a spus Sorin Manea.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0