Home

LPS Roman are patru jucătoare în naționala de softball

Echipele feminine de juniori III și II de la LPS Roman, pregătite de Sebastian Blaj, au jucat bine la turneele campionatului național organizate la Gherăești și nu pot rata medaliile, cel puțin de argint, la finalul întrecerii.

 

 

La juniori III, reprezentanta Romanului a avut două victorii și o înfrângere: 11-1 cu Drăgășani, 9-7 cu Angel București și 1-8 cu Frasin. Se află în frunte, la egalitate de puncte cu Frasin și București. Campioana și celelalte medaliate se vor decide la turneul de la Brașov, în toamnă.
„A fost o surpriză foarte plăcută pentru mine, mai ales că toate sunt începătoare. Fetele s-au comportat foarte bine”, a afirmat Sebastian Blaj. Lotul LPS Roman este format din: Emanuela Bereșoaie, Bianca Mătasă, Alexandra Dior, Melania Chelariu, Ionela Andrei, Daniela Tănase, Ioana Oșenschi, Alexandra Andrei, Adelaida Hugeanu.

La juniori II se bănuiesc medaliatele, adică echipele care sunt clasate acum pe primele trei locuri, Frasin, Roman și Drăgășani. LPS Roman a învins echipa din București cu 10-2, apoi pe cea din Drăgășani, cu 10-8, după prelungiri. A pierdut, 1-8, cu cea din Frasin și este a doua în clasament după turneul I. Al doilea turneu va avea loc la Frasin, în perioada 25-26 iulie, iar ultimul se va disputa în toamnă. „A fost un prilej de selecție a componentelor lotului național care vor participa la Campionatul European din Cehia, din august. De la noi au fost selecționate Trifaș, Puțanu, Gherghel și Cherecheș”, a precizat Sebastian Blaj.

Lotul LPS Roman: Mihaela Trifaș, Corina Benea, Marta Farcaș, Bianca Puțanu, Georgiana Gherghel, Mădălina Bereșoaie, Miruna Andrei, Paula Cherecheș, Andrada Trifaș.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0