Loteria Română îi premiază pe cei care se vaccinează împotriva COVID-19

HomeSocial

Loteria Română îi premiază pe cei care se vaccinează împotriva COVID-19

Loteria Română anunță organizarea campaniei „Te vaccinezi și câștigi”, în susținerea programului național de vaccinare împotriva coronavirusului COVID-19 și pentru încurajarea populației eligibile de a se vaccina, oferind jucătorilor săi posibilitatea unor câștiguri suplimentare în valoare totală de 100.000 de lei.

Conform comunicatului Loteriei Române, campania aduce jucătorilor la loto posibilitatea de a câștiga suplimentar premii în bani, prin tragere la sorți. Astfel, în perioada 14 – 27 iunie inclusiv, jucătorii care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorți. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare dintre urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.

Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, se va desfășura în direct, în cadrul emisiunii „Românii au noroc” din 4 iulie, transmisă de postul România TV. Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorți și care dovedesc participarea la programul național de vaccinare împotriva virusului COVID-19 vor fi recompensați cu cinci premii în valoare de 10.000 de lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei.

Tragerea la sorți se efectuează pe baza taloanelor completate de către participanți conform prevederilor regulamentului pentru organizarea și desfășurarea campaniei promoționale „Te vaccinezi și câștigi”, disponibil pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0