Lot aproape complet pentru echipa de handbal CSM Roman, pentru noul sezon

Home

Lot aproape complet pentru echipa de handbal CSM Roman, pentru noul sezon

 

Echipa de handbal feminin CSM Roman se află în cantonament în această perioadă, sub conducerea noului antrenor Constantin Ștefan. Lotul romașcan pentru noul sezon este aproape complet, ultima jucătoare pentru care mai sunt de pus la punct ultimele detalii în privința transferului fiind interul Anca Polocoșer, care deja se află alături de celelalte componente ale echipei.

„Este aproape realizată toată procedura, ea e plecată în cantonament și așteptăm ultimele detalii cu clubul Dinamo pentru finalizarea transferului. În momentul de față, suntem cu 16 jucătoare, un număr suficient pentru începerea campionatului, și vom încerca cooptarea a două junioare de la Liceul cu Program Sportiv”, a afirmat, în cadrul conferinței de presă de luni, 24 iulie, primarul Lucian Micu.

Noua ediție de campionat va debuta pe 6 septembrie, în care echipa CSM Roman va evolua pe teren propriu împotriva HC Zalău. Apoi, pe 9/10 septembrie, CSM Roman va disputa, tot acasă, meciul tur din dubla manșă contând pentru primul tur al Cupei EHF, în compania echipei HZRK Grude, din Bosnia Herțegovina.

Până atunci, programul de pregătire al echipei cuprinde trei etape: pregătire fizică generală, pregătire tehnică specifică, apoi jocuri de verificare, fiind planificate meciuri cu Rapid București, turneu la Bistrița, turneul Roman Vodă Mușat de la Roman, apoi un turneu la Cisnădie.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0