Prima paginăPolitica

Liviu Brătescu este noul şef al liberalilor romaşcani

Dimensiune text

Senatorul Eugen Țapu a fost înlocuit cu Liviu Brătescu, fost candidat pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 4 Roman, actual consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Iaşi. Deputatul Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, spune că deciziile în cadrul şedinţelor interne privesc pregătirea alegerilor. 

Luni, 27 aprilie, liberalii nemţeni s-au reunit în şedinţă de Birou Politic Judeţean. Printre deciziile adoptate a fost şi una care vizează dizolvarea Biroului Politic Local de la Roman, la mai puţin de o săptămână de la momentul la care membri ai PNL şi PDL Roman şi-au ales reprezentanţii.

Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, nu a oferit foarte multe detalii cu privire la schimbări, dar cert este faptul că senatorul Eugen Țapu a fost înlocuit cu Liviu Brătescu, fost candidat pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 4 Roman şi actual consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Iaşi.

„Decizia de dizolvare a Biroului Politic Local Roman nu are legătură cu şedinţa de joi. Deciziile PNL în cadrul şedinţelor interne privesc, dintr-un punct de vedere, pregătirea alegerilor, nu sunt reactive faţă de alte decizii. PNL este o echipă unită şi nu sunt fricţiuni care să determine mesaje publice distorsionate. Nu ştiu elemente care să-mi permită să spun dacă şedinţa de joi de la PNL Roman a fost statutară sau nu, şi aici mă refer la fostul PDL”, a afirmat deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.

Citește și:   S-a rupt lanțul de iubire dintre primarul Achiriloaei și viceprimarul Samson. Motivul: toaleta publică

Referitor la primirea sau nu a primarului municipiului Roman în PNL, preşedintele PNL Neamţ a spus că Laurenţiu Dan Leoreanu este cel care trebuie să-şi exprime dorinţa de a se alătura liberalilor, înainte ca membrii PNL să ia o hotărâre. „Faţă de fiecare persoană, PNL se va exprima când va avea o solicitare. Ca o opinie personală, domnul primar Laurenţiu Dan Leoreanu este un om care merită respectat, dar trebuie să-şi definească poziţia”, a mai spus Mugur Cozmanciuc.

„Mă voi întâlni cu domnul deputat Cozmanciuc şi voi avea o discuţie cu dumnealui. Îi mulţumesc pentru cuvintele sale şi eu îl respect. Ne vom întâlni şi vom discuta să vedem ce posibilităţi de colaborare există”, a declarat Laurenţiu Dan Leoreanu.

Senatorul Eugen Țapu nu a comentat situaţa, iar Liviu Brătescu nu a oferit, până acum, un punct de vedere, dar a promis că o va face cât de curând.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • Se vede ca organizatia P.N.L Roman a gasit in sfarsit un OM corespunzator pentru a conduce organizatia P.N.L.Roman,fara schelete in dulap,corect si motivat in intersul alegatorilor.L a alegerile trecute pentru deputat avea toate sansele sa fie ales dar oportunistii ce au populat la acea vreme organizatia si acum o mare parte au disparut pe la alte formatiuni politice si de care a fost in mod josnic tradat.Credem ca cu actualii membrii a organizatiei si cu notorittea pe care o are sigur va ocupa un mandat de parlamentar daca va candida.
  SUCCES.
  IOAN ROMAN.