HomeActualitate

Liderii politici își dau mîna pentru dezvoltarea Romanului

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, s-a întîlnit cu primarul Laurențiu Dan Leoreanu pentru a discuta soarta Clubului Elevilor și a corpului B al Colegiului Național „Roman Vodă”. Dorin Ursărescu ar putea sprijini municipalitatea într-un proiect privind extinderea rețelei de electrificare pe străzile Primăverii și Islazului.

 

 

În ultimele zile, primarul Laurențiu Dan Leoreanu s-a întîlnit cu mai mulți lideri politici din cadrul USL și UNPR, propunîndu-le să își dea mîna pentru a sprijini dezvoltarea și modernizarea municipiului Roman. Printre politicienii cu care edilul a discutat se numără Ioan Chelaru, Dorin Ursărescu, Culiță Tărâță, dar și ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

În cadrul vizitei la Roman a ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, am discutat pe tema consolidării și reabilitării corpului B al Colegiului Național «Roman Vodă», precum și pe tema continuării lucrărilor la noul sediu al Clubului Elevilor. În acest scop, am discutat anterior și cu senatorul Ioan Chelaru, înmînîndu-i o serie de documente și solicitîndu-i să facă demersurile necesare pe lîngă ministrul Ecaterina Andronescu, astfel încît să existe o deschidere spre propunerile noastre. În cadrul unei întîlniri cu Dorin Ursărescu am solicitat sprijin pentru realizarea unor proiecte precum extinderea rețelei de electrificare din municipiu, pe străzile Primăverii și Islazului, iar președintelui Consiliului Județean, Culiță Tărâță, i-am solicitat susținere pentru finalizarea lucrărilor pe ruta ocolitoare Roman Est. Într-o perioadă grea, de criză, trebuie să ne dăm mîna și să colaborăm spre binele orașului, indiferent de orientarea politică. Cred că această colaborare începe să dea roade, ca urmare a discuțiilor constructive. Scandalul nu face bine nimănui, iar în război nu faci nimic altceva decît să-ți numeri morții, pe cînd, în vreme de pace, poți construi. Dacă fiecare încearcă să dea o mînă de ajutor pentru municipiul nostru, comunitatea va avea cel mai mult de cîștigat„, a precizat primarul Leoreanu.

Edilul a mai susținut că a primit promisiuni de sprijin din partea ministrului Ecaterina Andronescu și din partea liderului PNL, Dorin Ursărescu. Studiile de fezabilitate pentru extinderea rețelei de electrificare pe străzile Primăverii și Islazului sînt deja în curs de realizare.

Comentarii

WORDPRESS: 0