LICEENII DIN ROMAN FAC CUNOŞTINŢĂ CU UNIVERSITATEA „ALEXANDRU IOAN CUZA”

HomeEducatie

LICEENII DIN ROMAN FAC CUNOŞTINŢĂ CU UNIVERSITATEA „ALEXANDRU IOAN CUZA”

 

cuzaJoi, 24 martie, reprezentanţi ai Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi se vor întâlni cu elevi ai liceelor din Roman. Caravana „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi va poposi la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, Colegiul Tehnic „Miron Costin” şi la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, pentru prezentarea instituţiei şi a ofertelor educaţionale în vederea oferirii de sprijin în dezvoltarea personală a tinerilor liceeni.

În cadrul întâlnirilor, elevii de la clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a vor putea afla mai multe informaţii despre facultăţile universităţii din Iaşi şi sistemul de admitere, despre ce urmează să studieze la fiecare facultate în parte şi ce facilităţi li se vor oferi în timpul în studenţiei sau în ce domenii se vor putea angaja după încheierea studiilor universitare.

Comunicarea directă cu liceenii şi înţelegerea intenţiilor şi aşteptărilor acestora privind dezvoltarea lor personală şi profesională este o sursa importantă de informare în procesul de adaptare şi dezvoltare al curriculum-ului universitar, dar şi al îmbunătăţirii serviciilor oferite actualilor şi viitorilor studenţi ai Universităţii «Alexandru Ioan Cuza» din Iaşi. Această activitate deschide seria de evenimente destinate informării şi orientării educaţionale a elevilor, ce va culmina cu organizarea, în perioada Școlii Altfel, 18-21 aprilie, a evenimentului «Săptămâna Porţilor Deschise» la Universitatea «Alexandru Ioan Cuza»”, a afirmat Ema Sandu, responsabil promovare în cadrul Caravanei Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0