Prima paginăPolitica

Leoreanu o susţine pe Udrea, dar negociază cu toată lumea

Dimensiune text

Primarul Romanului nu se dezice de persoana pe care a susţinut-o permanent din 2012. Poziţionarea politică ulterioară va depinde de ceea ce se va întâmpla în această toamnă.

Primarul municipiului Roman o va susţine pe Elena Udrea la preşedenţia României, dar va negocia cu toţi actorii politici implicaţi. Totul pentru ca reprezentanţii administraţiei locale să aibă parte de susţinere şi de acum înainte în proiectele pentru dezvoltarea Romanului, spune edilul.

„Voi semna pentru candidatura dânsei, pentru că nu-i puţin lucru ca Romanul să aibă un om legat printr-o demnitate de municipalitate şi să candideze la preşedenţia României. N-aş putea să fiu ipocrit, chiar în faţa oamenilor care agreează sau nu această candidatură. Cred că nu aş da dovadă de caracter ca, pe un om pe care l-am susţinut pentru Parlamentul României şi a ieşit deputat de Roman, acum să nu-l mai susţin. Nu cred că ar fi un joc corect şi nu ar fi demn din partea mea. Și nu cred că ar fi apreciat nici de adversarii mei politici. Acestora le-ar conveni, dar nu ar agrea. Cred că este o şansă pentru Roman şi o şansă pentru ca Romanul să intre în cărţi într-un joc socio-politic-economic la nivel înalt”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.

Acesta a adăugat că vrea ca, la final, să câştige Romanul. „Am abilitatea geo-strategică şi politică în care să pot intra şi Romanul să iasă câştigător. Există mai multe variante în care Romanul are şansa să fie sus, foarte sus”, a precizat Leoreanu.

Primarul Romanului a spus despre ordonanţa Dragnea, care permite migraţia politică a aleşilor locali, că nici nu-l ajută, nici nu-l încurcă. Dar a exclus ca o eventuală mutare să fie făcută fără a se consulta cu echipa sa şi fără a merge în aceeaşi direcţie cu membrii echipei. „Eu am o echipă cu care m-am sfătuit întotdeauna şi vom lua decizii la momentul oportun. Voi gândi, în primul rând, cum e mai bine să fac pentru oraş. Dar asta nu înseamnă că mă va duce în genunchi. Am primit propuneri concrete de la toate formaţiunile politice. Aceste propuneri mă onorează, dar nu cred că este un moment în care eu ar trebui să iau o decizie. Vor fi mari surprize în perioada următoare pe scena politică şi este mai bine să aştept”, a mai declarat primarul.

Edilul Romanului a confirmat că, pe lângă condiţiile pentru dezvoltarea oraşului, vor exista şi condiţii de natură personală, atât pentru el, cât şi pentru cele 20-30 de persoane care fac parte din echipa lui, cum ar fi poziţii de conducere în partid şi prezenţa pe liste de candidaţi a membrilor echipei.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0