Lemne procurate ilegal, confiscate de polițiștii din comuna Ion Creangă

HomeActualitate

Lemne procurate ilegal, confiscate de polițiștii din comuna Ion Creangă

Joi, 19 octombrie, în intervalul orar 16:00 – 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au desfășurat, pe raza de competentă, activități specifice privind prevenirea şi combaterea transporturilor silvice, tăierea şi comercializarea materialului lemnos şi nelemnos, informează IPJ Neamț. Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale.

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unui număr de patru infracțiuni, două infracțiuni de tăiere şi două infracțiuni de sustragere material lemnos, de pe raza Ocolului Silvic Băcești, ocazie cu care s-a identificat şi confiscat cantitatea de 1,3 metri cubi de material lemnos.

Tot joi, în intervalul 05:00 – 13:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier și cel de Ordine Publică Piatra Neamț au acționat pe raza municipiului Piatra Neamț şi a comunelor arondate, pentru combaterea transportului ilegal de material lemnos. În urma activităților desfășurate au fost constatate un număr de patru abateri la Legea 171 din 2010, în valoare de 6.000 lei, fiind confiscată cantitatea de 3,45 metri cubi de lemn esență tare, mai precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0