Prima paginăPolitica

Laurențiu Leoreanu, locul II pe lista PNL la Camera Deputaților

Laurențiu Leoreanu, locul II pe lista PNL la Camera Deputaților

Dimensiune text

 

Laurentiu Leoreanu 01PNL Neamț a depus miercuri, 26 octombrie, listele cu ordinea și numele candidaților propuși pentru Camera Deputaților și Senatul României. Față de lista avansată în urmă cu o săptămână au apărut modificări semnificative. Neschimbate au rămas primele două locuri pentru Camera Deputaților și pentru Senat – Mugur Cozmanciuc și Laurențiu Leoreanu, respectiv Eugen Țapu și George Lazăr. PNL ar dori să câștige cinci mandate de deputat și două de senator.

La Camera Deputaților, mici mari modificări

Listele au fost aprobate oficial luni, 24 octombrie, la București, dar ele nu au fost făcute și publice până miercuri, când au fost depuse la Biroul Electoral Județean. Inițial, candidații propuși pentru Camera Deputaților erau: Mugur Cozmanciuc, Laurențiu Leoreanu, Cătălin Drăgușanu, Gabriela Antipa, Monica Anton, Alexandru Drăgan, Bogdan Țifui, Andrei Aciocârlănoaie, Liviu Cicioc, Mihai Obreja și Leonard Achiriloaiei.

Oficial, adică lista supusă votului nemțenilor, are o nouă ordine, dar și alte nume. Achiriloaei a urcat o poziție, în timp ce Vlad Marcoci – inițial pe lista pentru Senat, a ajuns pe cea de a Camera Deputaților. A dispărut de pe listă și Alexandru Drăgan, unul dintre cei mai vechi primari, crescuți și sub umbrela PDL, dar și Monica Anton.

Lista pentru Camera Deputaților este următoarea:
– Cozmanciuc Mugur
– Leoreanu Laurențiu
– Drăgușanu Cătălin
– Antipa Gabriela
– Marcoci Vlad
– Cicioc Apetrei Liviu
– Țifui Bogdan
– Aciocârlănoae Andrei
– Achiriloaei Leonard
– Obreja Mihai

La Senat, primele două locuri neschimbate

Inițial, pentru Senat erau promovați următorii candidați: Eugen Țapu-Nazare, Gabriela Banu, George Lazăr, Vlad Marcoci și Constantin Ghica.

Lista finală pentru Senat are următoarea ordine:
– Țapu Nazare Eugen
– Lazăr George
– Moscalu Luminița
– Constantin Ghica
– Adrian Ciobanu

PNL vrea cinci deputați și doi senatori

Într-un comunicat de presă remis redacției, primarul Laurențiu Leoreanu spune are convingerea că echipa liberală va fi câștigătoare în Neamț: „Este o altă etapă, dar am avantajul de a cunoaște problemele cu care se confruntă administrația locală și știu cum ar putea fi rezolvate unele sincope. Familia romașcană va fi alături de mine în această competiție, pentru că și eu sunt alături de ei. Am demonstrat că se poate face performanță și în administrație și voi putea face și în legislativ. Fac parte dintr-o echipă puternică, alături de care am convingerea că vom câștiga“.

Pe de altă parte, în ceea ce privește direct Romanul, acesta este reprezentat pe listele PNL de primarul Laurențiu Leoreanu, Leonard Achirloaei – pentru Camera Deputaților și Eugen Țapu, George Lazăr și Constantin Ghica – pentru Senat.

Pentru informarea cetățenilor, vă spunem că Bogdan Țifui și Andrei Aciocârlănoae – candidați la funcția de deputat, se regăsesc și pe listele din vară ale partidului pentru Consiliul Județean Neamț, în timp ce Liviu Cicioc Apetrei a candidat, în 2012, din partea PPDD pentru Senatul României pe Colegiul 1. Mihai Obreja s-a regăsit pe lista PNL pentru alegerile din vară pentru Consiliul Local Piatra Neamț, iar Adrian Ciobanu este fostul șef al RAR Neamț.

„Obiectivul pe care ni l-am asumat de cinci mandate de deputați și două de senatori este un obiectiv realizabil, iar când spun asta mă bazez pe rezultatele de la alegerile locale, dar și pe capacitatea partidului de mobilizare”, a declarat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • pupilul madamei Udrea si a lui Penalti se catara si el la cascaval dupa ce s-a batut pentru primarie cu puzderie de marete realizari taman pe linia de sosire acu se bate pentru un post unde IMUNITATEA e de bază – zamabetul din fotografii contează şi ,,echipa” de trompetişti de sub pulpane – restul sunt victime colaterale, naivii votanti