Prima paginăPolitica

Laurențiu Leoreanu: „Am ales calea, voi merge pe acest drum al administrației publice centrale”

Laurențiu Leoreanu: „Am ales calea, voi merge pe acest drum al administrației publice centrale”

Dimensiune text

 

leoreanu-camera-deputatilor copy2„Îmi voi depune mandatul de primar după data de 1 ianuarie, pentru ca noi să putem fi, aşa cum am fost mereu în ultimii 8 ani, împreună şi sărbătorind cu speranţă şi încredere trecerea dintre ani, ca o mare familie, cu lacrimi şi zâmbete, cu dureri şi bucurii, oameni frumoşi ai acestui oraş”, scria pe pagina de Facebook a Primăriei Roman în ziua de miercuri, 21 decembrie, atunci când Laurențiu Leoreanu a depus jurământul de credință în calitate de deputat ales.

Întrebat despre momentul în care va face pasul de la administrația locală la cea centrală, primarul nu a dorit să ofere și o dată exactă. „Aștept sărbătorile să mă liniștesc, nu mă gândesc la nimic absolut, credeți-mă că vreau să rămân în familie și îmi doresc foarte multă liniște. Am avut un an foarte zbuciumat, încât opresc bântuirea gândurilor asupra minții și fizicului meu în acest moment. După sărbători, mă voi gândi și la ce va urma din punct de vedere administrativ și instituțional. Dar, dacă mă întrebați dacă am ales calea, da, ea este aleasă, voi merge pe acest drum al administrației publice centrale, rămânând cu inima, cu sufletul, dar și cu fizicul, alături de Roman și de romașcani, cât mai des și cât mai bine, cât mai încărcat cu proiecte și cu cât mai multe fonduri, astfel încât Romanul să prospere în continuare”, a spus edilul.

De altfel, joi, 22 decembrie, când a avut loc ultima ședință a Consiliului Local din acest an, primarul Laurențiu Leoreanu și-a luat la revedere de la aleșii locali, mulțumindu-le, mai mult de zece minute, pentru colaborare, dar atrăgându-le în același timp atenția să nu uite că îi reprezintă întâi pe romașcani și că ar trebui să asculte mai puțin de unii lideri politici, cu referire la președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, de la PSD, cu care administrația locală din Roman nu are tocmai cea mai constructivă relație.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 7
 • DLLEO ZAMBESTE PESTE NECAZURILE ALTORA – AI INTRAT IN CORUL CORUPTILOR SI CELOR CU PENSII SPECIALE NU V-AR FI RUSINE DE NESIMTITI

 • DLL-iul merge la capitală pentru cursuri de specializare în şmenozeli si mânării, direct de la idolul si mentorul său Băse! Urmează apoi să le aplice la nivel local, doar dacă cei trei sferturi dintre romaşcani, care nu l-au votat pentru al treilea mandat, îi va mai permite!

 • n auzi ca e copil de minge?

 • eu cred ca:
  1- DLL ajunge SUS in PNL… , dar va sta 4 ani in OPOZITIE si NU va face niciun fel de administratie, pentru ca nu are ce administra in opozitie,
  2- Viceprimarul micu NU va castiga alegerile la primarie !
  3- Deputatul de acum DLL NU va avea cum sa ajute ROMANUL din opozitie decit „politic” nu administrativ.
  CONCLUZIA : OK pt. DLL , rau pt. ROMAN
  Deci Vise , Vise , Vise si multe MINCIUNI ale lui DLL .

 • Ce bine ca nu l-am votat pe acest individ!,,,,,hei,acum ce mai zic ,romascanii care l-au votat????,,au luat plasa ,,cu primarul lor ales,iar pe domnul Leoreanu,il lasa rece ca trei sferturi dintre romascani l-au vot si l-au vrut primarul lor.

  • Vasile 4 ani

   S’avem pardon, trei sferturi NU L-AU VOTAT, mon şer!!

 • Surprize..surprize.... 4 ani

  Trebuie să facem plângeri PENALE , toţi cei care am suferit din cauza acestui parvenit şi traseist politic!