Prima paginăSport

Laura Oprea: „E prima mea participare la Jocurile Olimpice, sper să ne întoarcem bucuroşi în ţară”

Laura Oprea: „E prima mea participare la Jocurile Olimpice, sper să ne întoarcem bucuroşi în ţară”

Dimensiune text

 

Laura Oprea canotaj 1Sportiva Laura Oprea, originară din Nisiporeşti, în vârstă de 22 de ani, componentă a lotului de canotaj al României, a declarat vineri dimineaţă, 29 iulie, înaintea plecării spre Rio de Janeiro, că este prima sa participare la Jocurile Olimpice şi speră ca toţi componenţii lotului de canotaj să se întoarcă bucuroşi în ţară.

„Ne aşteptăm la un loc cât mai bun, nu pot să spun care, dar sper să fie cât mai bine în ambele probe, ţinând cont că eu dublez anul acesta. Va fi destul de greu pentru mine că voi trage în fiecare zi, vor fi şi zile cu două piste, dar eu zic că o să mă descurc, nu e prima oară când fac asta. E, într-adevăr, prima mea participare la Jocurile Olimpice, sper să iasă totul bine la final şi să ne întoarcem bucuroşi în ţară. Ne-am întâlnit şi cu doamna Lipă (n.r. – Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului şi Sportului), ne-a transmis succes şi să venim medaliaţi acasă. E aşa o presiune pe mine, mai ales că dublez, dar nu prea mult”, a afirmat Laura Oprea pentru Agerpres.

Laura Oprea canotaj 3La Olimpiada de la Rio, Laura Oprea va concura în două probe: opt rame cu cârmaci şi dublu rame fără cârmaci.

Întrebată dacă se teme de virusul Zika, transmis în Brazilia de ţânţari, canotoarea a răspuns: „Nu, nu ne temem, avem nişte planuri, nişte vise, aşa că virusul ăsta nu ne doboară. Ne-am luat măsuri de precauţie, nu e ceva care să ne împiedice să concurăm. Sper să nu avem probleme acolo”.

Loturile de canotaj şi gimnastică artistică din Echipa Olimpică a României au plecat vineri dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la Rio de Janeiro, pentru Jocurile Olimpice de vară, care se vor desfăşura în perioada 5-21 august. Echipa Olimpică a României se va deplasa în zece etape la Rio de Janeiro, următoarele grupuri urmând să plece în zilele de 1 şi 2 august, 4 august, 6, 7, 8 şi 12 august.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0