Prima paginăInedit

Laura Gîrbea, noua voce a Romanului

Dimensiune text

Sâmbătă a avut loc concursul „Vocea Romanului”, care a fost câştigat de Laura Gîrbea, studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din Bucureşti. Larisa Mihăeş, câştigătoarea concursului „Vocea Romanului” în 2013, va putea fi urmărită, pe 3 octombrie, la show-ul „Vocea României”, difuzat de ProTV.

Laura GîrbeaRomaşcanii au demonstrat că au talent la cântat în cadrul celei de-a doua ediţii a concursului „Vocea Romanului”, care a avut loc sâmbătă seara, la restaurantul Casa Veche Roman. În finala concursului s-au calificat: Sabina Rotaru, Irina Avădanei, Ariana Maria Ioana Saltan, Alexandra Chiţimuş, Milena Ordean Tănase, Delia Beatrice Arcana, Laura Gîrbea, Anastasia Elena Radu şi Raluca Comsa. Marele premiu Vocea Romanului 2014, constând în 1.000 de lei, a fost câştigat de Laura Gîrbea, studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din Bucureşti, care a interpretat melodia „Nobody’s Wife”, aparţinând lui Amy Winehouse & Valerie Anouk. Premiul de popularitate, în valoare de 300 de lei, i-a revenit Sabinei Rotaru, elevă a Colegiului Naţional „Roman-Vodă”. De asemenea, a fost oferit, cu sprijinul doctorului Laviniu Nahoi, un premiu special al juriului, pentru cel mai tânăr participant – Anastasia Elena Radu, în vârstă de şase ani.

Preşedintele juriului a fost primarul Romanului, Laurenţiu Dan Leoreanu. De asemenea, din juriu au făcut parte consilierul local Doru Alexandru, solistul trupei Jackpot Band – Aldo Pellegrini, Cristian Prăjescu – finalist Eurovision România, Ionela Mardare – solistă, Loredan Șuhan, patronul restaurantului Casa Veche, Andrei Zamfiroi, organizator de evenimente, şi Flora Ordean, jurnalist.

Dovada că acest concurs este o primă rampă de lansare pentru participanţi a fost prezenţa invitatei speciale a serii, Larisa Mihăeş, câştigătoarea concursului „Vocea Romanului” în 2013, care își urmează pasiunea pentru muzică şi va putea fi urmărită, vineri seara, pe 3 octombrie, la show-ul „Vocea României”, care va fi difuzat la ProTV, începând cu ora 20.30.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0