Prima paginăCultural

Lansare de carte la Biblioteca Municipală: „Dream Management, fişa postului pentru cei care aleg să devină managerii propriilor vieţi”

Lansare de carte la Biblioteca Municipală: „Dream Management, fişa postului pentru cei care aleg să devină managerii propriilor vieţi”

Dimensiune text

 

Romașcanii sunt invitați marți, 28 ianuarie, la Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” din Roman, la lansarea volumului „Dream Management, fişa postului pentru cei care aleg să devină managerii propriilor vieţi”, semnat de Mirela Oprea. Evenimentul va avea loc de la ora 15.00.

„Despre această carte, Melania Medeleanu – una dintre susținătoarele programului de Dream Management – a spus: «Când am auzit-o pe Zânuca (aşa îi spun eu Mirelei) vorbind pentru prima oară despre Dream Management, am ridicat o sprânceană. Cuvântul „management” mă duce cu gândul către activitatea serioasă prin care gestionăm proiectele noastre de oameni mari. Cum poate ceva atât de serios sa aibă legătură cu visurile noastre? Am înţeles atunci când am participat la primul atelier de Dream Management. Cartea pe care o ţii în mână nu e o reţetă, căci fiecare vis are ingrediente speciale şi, mai ales, subiective. E mai degrabă ca un drum cu tot felul de marcaje testate ştiinţific. Te poţi opri la ele, le poţi încerca sau te poţi abate de la traseu ca să descoperi frumuseţi sau provocări ce te vor ajuta să creşti. Dar mai mult decât atât, prin poveştile ei, trăite sau culese cu grijă, cartea e inspiraţie pentru toţi aceia care simt că, undeva, mai adânc sau mai la suprafaţă, un vis mocneşte în aşteptarea omului ce poţi să devii pentru a-l împlini». Te așteptăm la o lansare de carte inedită la care o sa vorbim nu doar despre conceptul de Dream Management, dar și despre visurile noastre și despre ce ne îndeamnă știința să facem cu ele atunci când le avem”, se arată în descrierea evenimentului făcută de organizatori.

Mai multe despre autoare puteți afla pe site-ul acesteia, http://www.mirelaoprea.com/despre-mine/eu/, precum și pe pagina evenimentului de lansare de la Roman, https://www.facebook.com/events/2795273967182877/ .

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0