La teatru – „Paznici de noapte”, „Vînătorii”, „Eu te iubesc, eu te omor!”

Spectacole de teatru în acest weekend

 

Teatrul „George Bacovia”, din Bacău, prezintă duminică, 19 februarie, de la ora 18, spectacolul cu piesa „Paznici de noapte”, de Stratis Karras, în regia artistică și scenografia lui Adrian Găzdaru.
Din distribuție fac parte Viorel Baltag, Ion Goranda, Doina Iacob și Florina Găzdaru.
Cînd, doi cîte doi, oamenii se întîlnesc, își împletesc și poveștile într-una comună, sub semnul prieteniei, dar nu lasă nicidecum în urmă durerile, traumele, frustrările eșecurile. E drept, nici speranțele și bucuriile, fie ele ajunse miniaturale porțelanuri în străfund de suflet. Cînd viața năvălește pe acolo cu cizmele ei nepăsătoare, pasivitatea se preschimbă în violență, acceptarea celuilalt în cruzime, iar dragostea în moarte sau în singurătate.

 

La Teatrul Tineretului, din Piatra Neamț, sîmbătă, de la ora 19, în sala de spectacole de la Colegiul Național „Petru Rareș”, se joacă spectacolul „Vînătorii”, de Ion Băieșu, în viziunea lui Rareș Pîrlog.
Din distribuție fac parte Dan Grigoraș și Rareș Pîrlog.
Duminică, 19 februarie, în aceeași sală și tot de la ora 19 se joacă piesa „Eu te iubesc, eu te omor!”, de Sorin Oros, un spectacol de Tudor Tăbăcaru.
Din distribuție fac parte actorii Corina Grigoraș, Victor Giurescu, Dragoș Ionescu, Cezar Antal, Daniel Beșleagă și Ștefan Zaharia.


Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0