Prima paginăSport

La Săbăoani se organizează primul turneu de tenis din mediul rural

Dimensiune text

Cupa ”Progresul Săbăoani” este primul turneu de tenis de câmp din mediul rural care respectă regulamentul Federaţiei Române de Tenis. Competiţia este sponsorizată de societatea Marsat SA.

Pentru prima dată în istoria tenisului românesc, o comună va fi gazda primului turneu local de tenis de câmp ce respectă regulamentul Federaţiei Române de Tenis. Este vorba despre Cupa „Progresul Săbăoani”, organizat de către Primăria Săbăoani, în parteneriat cu Tenis Club Municipal Roman, care, de la 1 septembrie 2012, a deschis în comună, cu ajutorul primarului Valeria Dascălu, o filială de tenis de câmp. Astfel, copiii antrenaţi de către antrenorul Simona Bălan vor avea ocazia să-şi pună în valoare calităţile de tenismeni. „A sosit momentul să dăm startul viselor copiilor de a deveni campioni la tenis de câmp, moment de bucurie foarte mult aşteptată. Numai prin participarea la competiţii, copii vor învăţa să lupte, să muncească, să accepte înfrângerea, să se bucure de succes, să fie, astfel, susţinuţi şi încurajaţi mereu”, afirmă antrenorul Simona Bălan, de la Tenis Club Municipal Roman.

Turneul începe pe 29 iulie şi se va încheia pe 3 august. Tablourile de participare la acest turneu sunt: 10 ani, băieţi/fete şi 12 ani, băieţi/fete, în competiţie fiind înscrişi 30 de mici sportivi. Premierea acestui turneu va avea loc pe 11 august, când se va organiza şi Ziua comunei Săbăoani. Sponsorul principal al turneului este societatea Marsat SA Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0