Home

La Clubul Atletic începe sezonul selecțiilor de primăvară

Sezonul de împrospătare a lotului de sportivi de la Clubul Atletic Roman va începe în regim de intensitate crescută, în săptămînile care vor urma.

 

 

La sfîrșitul săptămînii trecute, în București au avut loc întrecerile Campionatului Național de Atletism, juniori II, la care Romanul nu a avut reprezentanți.
Nu am participat pentru că nu am avut sportivi cu șanse de a ocupa un loc pe podium. Vor fi, însă, competiții imediat următoare la care vom concura. Cea mai apropiată este faza de zonă a Campionatului național pentru copii de la Bacău, de la finalul acestei săptămîni, la care vom merge cu 17 sportivi. Apoi vor fi naționalele de aruncări lungi, din 20-22 martie, în București, de la care se așteaptă și rezultate. Săptămîna viitoare va avea loc o consfătuire cu colegii din cadrul clubului, pentru a stabili un plan de bătaie în vederea unei noi acțiuni de selecție, în special pentru copii născuți în perioada 1997-2000. Sînt vizate, în primă fază, Horia, Bălcescu, Sagna, Luțca, Gherăești, apoi Cotu Vameș și Ion Creangă”, a declarat Traian Macovei (foto), director al Clubului Atletic Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0