Prima paginăCultural

Kult Fest, ediția a II-a, aduce noi surprize pentru tineri

Kult Fest, ediția a II-a, aduce noi surprize pentru tineri

Dimensiune text

 

Pe 16 și 17 septembrie, la Roman revine KULTFest, cel mai mare festival de artă și cultură urbană din județul Neamț. Cea de-a doua ediție se va desfășura în centrul orașului, în parcarea de la Colegiul Național „Roman-Vodă”.

„În weekendul 16 – 17 septembrie 2017, KULT Hub anunță 2 zile de concerte, artă urbană, ateliere de creație, expoziții, film, arhitectură, demonstrații de graffiti și freestyle, virtual reality, o zonă gastronomică, dar și multe alte activități. În cadrul festivalului  se va da startul concursului «Short Movie Challenge» prin care provocăm tinerii să redea într-un video de 5-7 minute viziunea lor asupra educaţiei în secolul 21”, anunță organizatorii festivalului.

Cele mai bune trei scurtmetraje vor fi difuzate în cadrul ediției a doua a Kult Fest. Marele premiu o cameră profesională de filmat. Mai multe detalii despre această competiție pot fi găsite accesând următoarea adresă Short Movie Challenge @KULT Fest #2.

Organizatorii promit ca în perioada următoare să vină cu detalii legate de programul celei de-a doua ediții a festivalului, în discuții intrând și proiecția de filme, dar și alte concursuri dedicate tinerilor.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0