Prima paginăEconomie

KFC deschide un restaurant în Roman

KFC deschide un restaurant în Roman

Dimensiune text

 

 

Unul dintre giganții mondiali ai restaurantelor specializate în preparate de tip fast-food, axat în principal pe produse din pui, KFC – Kentucky Fried Chicken, se pregătește să-și facă intrarea pe piața din municipiul Roman.

Intenția KFC România de a deschide o unitate la Roman a fost confirmată, în această săptămână, pentru Ziarul de Roman, de reprezentanții companiei. Pe site-urile specializate în anunțuri de locuri de muncă a apărut deja un anunț de recrutare pentru unitatea KFC Roman. Reprezentanții companiei au precizat că detalii complete despre unitatea de la Roman vor fi disponibile în apropierea datei de deschidere, fără să ofere deocamdată detalii despre costurile investiției și numărul de angajați care vor lucra la Roman sau locația aleasă. Dacă se ia în calcul faptul că multe dintre restaurantele KFC funcționează în mari centre comerciale, s-ar putea presupune că restaurantul KFC Roman va funcționa în cadrul centrului comercial Roman Value Centre, care este ridicat în această perioadă pe strada Mihai Viteazu, despre care se preconizează ca va fi deschis până la sfârșitul acestui an (LATER EDIT: KFC Roman va funcționa în cadrul Roman Value Centre, au confirmat reprezentanții noului complex comercial).

Primul restaurant din județul Neamț al KFC a fost deschis în cadrul mall-ului Shopping City Piatra Neamț, la finalul anului 2016, în zona de food court, fiind, la acel moment, locația cu numărul 63 din țară. KFC Piatra Neamț are o suprafaţă de 150 de metri pătrați, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro. Deschiderea restaurantului KFC din Piatra Neamț a creat 30 de noi locuri de muncă. KFC România este deţinut de holdingul Sphera Franchise Group SA și, de la deschiderea primului restaurant în București, în 1997, a ajuns la peste 3.000 de angajați în cele 70 de unități.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0