Home

Junioarele lui Ioan Holban vor juca în București la turneul final

Calificată de pe locul secund în grupa semifinală B, echipa de handbal junioare II a LPS Roman va încerca să treacă de faza grupelor.

 

 

În urma licitației pentru organizarea turneului final al campionatului național de handbal feminin, juniori II, Federația Română de Handbal a stabilit ca întrecerile cu medaliile la vedere să se desfășoare în București, în perioada 12-16 iunie și în Sala „Lucian Grigorescu”, fostă „Floreasca”. Între cele opt echipe care vor juca pentru un loc pe podium se numără și cea a Liceului cu Program Sportiv Roman, condusă de antrenorul emerit Ioan Holban. Celelalte șapte participante, clasate pe locurile întâi sau al doilea în turneele semifinale, sunt: Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea, Unirea Sânnicolau Mare, CSȘ 2 Baia Mare, în grupa I, alături de LPS Roman, respectiv LPS Brăila, ACS Școala 181 SSP București, CS Marta Baia Mare și Universitatea Reșița, în grupa a II-a.

Programul din grupă al LPS Roman este: cu Unirea Sânnicolau Mare în 12 iunie, de la ora 15.15, cu Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea în 13 iunie, de la 15.15, respectiv cu CSȘ 2 Baia Mare, în 14 iunie, de la ora 13.30.

În 15 iunie vor avea loc meciurile semifinale, între primele două clasate din fiecare serie, precum și jocurile de clasament pentru stabilirea ocupantelor pozițiilor a cincea până la a opta. Finala mică va avea loc în 16 iunie, de la ora 10, iar cea mare se va desfășura de la ora 12.

Echipa feminină de juniori II a Liceului cu Program Sportiv Roman s-a calificat la turneul final al campionatului național în urma rezultatelor obținute la turneul semifinal, grupa B, desfășurat la Roman în perioada 31 mai – 2 iunie. LPS Roman a încheiat pe locul secund, după Școala 181 București, la egalitate de puncte, patru, cu LPS Slatina și CSȘ Galați. Pe ultimul loc s-a clasat LPS Botoșani.

Lotul LPS Roman este format din: Ana Suceu, Corina Martin, Diana Amăriuței, Diana Căruntu, Ramona Sandu, Andreea Ungureanu, Bianca Enea, Alina Dima, Loredana Vartic, Ana Maria Cazacu, Raluca Balint, Rebeca Roșca, Mădălina Liță, Anca Oancea, Alexandra Mârț, Anca Marian.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0