Jandarmii au strîns gunoaie

Dimensiune text

Acțiunea „Let’s Do It, Romania” a atras numeroși voluntari. Sîmbătă, 12 mai, peste șaizeci de voluntari jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț au lăsat deoparte bastoanele și echipamentele de intervenție și au participat la acțiunile de ecologizare care s-au  desfășurat în județul Neamț în cadrul acestei campanii.

 

Jandarmii s-au alăturat voluntarilor acestui proiect și au participat la curățarea arealelor naturale din jurul orașului Piatra Neamț, pe malul stîng al rîului Bistrița, în aval de barajul Bîtca Doamnei, la Roman în zona cartierului Nicolae Bălcescu, iar la Bicaz și Durău – în Parcul Național Ceahlău.

Crezînd în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la această campanie, jandarmii doresc să contribuie la protejarea naturii și refacerea ecosistemului, demonstrînd că sînt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci și pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu și om„, a afirmat căpitan Cătălin Rezmeriță, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Jandarmi Neamț.

„Let’s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune să responsabilizeze autoritățile și cetățenii privind aplicarea legislației de mediu și gestionarea corectă a deșeurilor.


COMENTARII

WORDPRESS: 0