Prima paginăActualitateNeamt

Jandarmi devotați profesiei

Dimensiune text

Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, şapte militari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, doi ofiţeri şi cinci subofiţeri, au fost avansaţi înaintea împlinirii stagiului minim în grad, ca recompensă pentru activitatea desfăşurată.

jand 02Astfel, din rândul ofiţerilor, şeful serviciului comunicaţii şi tehnologia informaţiei, Lucian Crăescu, a fost avansat la gradul de locotenent colonel, iar comandantul Detaşamentului 2 Jandarmi Piatra Neamţ, Silviu Mălinescu, a primit gradul de maior.

Aceeaşi onoare au avut-o şi subofiţerii Cristian Apostoae, Iustin Bucălău şi Petru Solomon, care au au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant, precum şi Ionuţ Chiriţescu şi Marius Ungureanu, care vor purta la epoleţi gradele de plutonier major.

„Acest gen de activitate trezeşte în fiecare dintre noi, militari ai acestei ţări, un sentiment de onoare şi demnitate militară, ce ne face să ne simţim mândri de haina pe care o purtăm”, a declarat colonelul Sorin Gherman, inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0