Prima paginăSport

Jandarm finalist la campionatul de tenis al MAI

Dimensiune text

Locotenent colonelul Valentin Munteanu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Neamţ, a ocupat locul al doilea la campionatul de tenis de câmp organizat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Concursul s-a desfăşurat în perioada 16 – 21 iunie, la Sighetul Marmaţiei, în judeţul Maramureş. Jandarmul nemţean a intrat în concurs la categoria de vârstă peste 45 de ani, unde au fost înscrişi 20 de concurenţi (jandarmi, poliţişti, poliţişti de frontieră, pompieri etc.). Ofiţerul a câştigat şase meciuri, fiind învins doar în finală, unde a abandonat din cauza unei accidentări. „Locotenent colonelul Valentin Munteanu îşi desfăşoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Neamţ din anul 2013, el remarcându-se printr-o activitate sportivă deosebită, obţinând, de-a lungul timpului, rezultate bune şi foarte bune la tenis de câmp, atletism, mountain-bike, alpinism etc”, se arată într-un comunicat al IJJ Neamţ.

Jandarmul a fost felicitat de către colonelul Sorin Gherasim, inspectorul şef al IJJ Neamţ, şi recompensat cu 600 lei de Asociaţia Sportivă „Petru Rareş Club”.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • BABA 7 ani

    CE MAI MUNCESTE SI ASTA..JOACA TENIS FARA NUMAR TOATA ZIUA