Isprăvile lui Haplea

Un bărbat din Boghicea a făcut scandal într-un bar.

 

Mai mulţi săteni din Boghicea au fost îngroziţi, joi seară, de nervii lui Haplea. Bărbatul de 28 de ani, cunscut în sat ca un scandalagiu violent, a intrat într-un bar din sat şi s-a cinstit cu mai multe sticle de băutură. După care a început să-i înjure pe cei care se aflau lîngă el în local şi să-i ameninţe. Prima dată, consătenii au vrut să-l linişteaşcă cu vorba bună, dar Haplea (Sorin M.) a făcut exact pe dos: a răsturnat mai multe mese şi scaune, a rupt două scaune din plastic şi, plin de nervi, a spart de duşumeaua barului sticle de bere, scrumiere şi sticle de vin.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre isprăvile lui Haplea în jurul orei 19.30. „După ce au ajuns la faţa locului, poliţiştii de la Postul de Poliţie Boghicea au constatat că, pe lîngă distrugere pe care le-a provocat, Sorin M. i-a lovit pe Adrian A., de 40 de ani, şi Cristian B., de 34 de ani, ambii din comuna Boghicea”, a afirmat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de poliţie al judeţului (IPJ) Neamţ. Adrian A. a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a suspectului, acestuia întocmindu-i-se dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.


COMENTARII

WORDPRESS: 0