Prima paginăReligie

IPS Ioachim, alături de preșcolarii de la Fundația „Episcop Melchisedec” din Roman

IPS Ioachim, alături de preșcolarii de la Fundația „Episcop Melchisedec” din Roman

Dimensiune text

 

 

Marți, 11 decembrie, la Fundația „Episcop Melchisedec” din Roman a avut loc, în prezența IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului și Bacăului, întâlnirea de sfârșit de an calendaristic a angajaților din cadrul fundației romașcane și serbarea preșcolarilor de la grădinița cu program prelungit. Alături de ierarh au fost prezenți și părinți consilieri de la Centrul Eparhial.

Serbarea a fost deschisă de maica Dionisia Șchiopu, directorul fundației, care a urat bun venit invitaților și a adresat un cuvânt de suflet prin care a mulțumit pentru dragostea și implicarea IPS Ioachim în sprijinirea copiilor din cadrul fundației romașcane: „De fiecare dată, prezența Înaltpreasfinției Voastre în mijlocul nostru este o bucurie, fapt pentru care vă rog să îmi permiteți ca în numele părinților, a copiilor și a angajaților să vă mulțumesc cu recunoștință. Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă și în fiecare dintre noi, pelerini spre Betleemul inimilor noastre, suntem chemați să devenim mai buni, o chemare care se traduce prin bunătate și generozitate”.

Au urmat momentele pregătite de copii, ca dar pentru ierarh. Copii au pregătit daruri făcute de mână pentru toți invitații. Spectacolul a fost deschis de grupa mare, după care au urmat și celelalte grupe care au fost parte la programul artistic.

La final, IPS Ioachim a oferit copiilor și angajaților 100 de pachete în contextul apropiatei veniri a perioadei sărbătorilor de iarnă.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0