IPM Roman, revelația alegerilor locale: „Mulțumim romașcanilor pentru încredere!”

HomePolitica

IPM Roman, revelația alegerilor locale: „Mulțumim romașcanilor pentru încredere!”

 

Partidul Împreună Pentru Moldova (IPM) Roman reprezintă revelația alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020. Scorul obținut de cea mai tânără formațiune de pe scena politică locală – aproximativ 8,5% pentru Consiliul Local Roman și aproximativ 11% de candidatul pentru funcția de primar, conform numărătorii paralele a partidului – arată că romașcanii au înțeles mesajul partidului și că își doresc un alt mod de a se face politică: cu bun-simț, competență, profesionalism și transparență.

Procentele obținute de IPM Roman, în doar două luni de existență, reprezintă motive de optimism. Partidul va avea doi reprezentanți în Consiliul Local; astfel, cei doi consilieri ai IPM Roman sunt garanția că vocea romașcanilor va fi auzită în legislativul municipiului și că problemele cetățenilor nu vor mai fi neglijate.

„Încrederea oamenilor ne onorează. Le mulțumesc romașcanilor pentru fiecare vot pe care l-am primit. Vă asigur că în Consiliul Local nu voi face figurație și mă voi raporta la aceleași standarde de calitate pe care le-am aplicat și în profesia de jurnalist. Este important să reamintim cetățenilor și reprezentanților celorlalte partide că activitatea Consiliul Local nu este doar o formalitate și că trebuie să se traducă prin numeroase proiecte de valoare” – Teodora Baciu.

„Anii de implicare civică au fost, pentru noi, cea mai bună campanie. Atunci când am discutat cu romașcanii, am vorbit și despre ceea ce am realizat până acum. Vom continua să fim prezenți în comunitate și dincolo de activitatea în Consiliul Local, sunt proiecte pe care intenționam să le facem și le vom implementa în perioada următoare. Ne caracterizează construcția, soluțiile și le veți vedea aplicate în următorii ani, în activitatea noastră” – Bogdan Roman.

Partidul Împreună Pentru Moldova Roman
Comunicat de presă

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0