Prima paginăActualitate

IPJ Neamț angajează din sursă externă polițiști pentru comune din zona Roman

IPJ Neamț angajează din sursă externă polițiști pentru comune din zona Roman

Dimensiune text

În această lună, Poliția Română scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal.

În județul Neamț, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea a șase posturi vacante de ajutor șef post, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale. Cele șase posturi vacante sunt pentru posturi de poliție din localități din zona Roman: Sagna, Secuieni, Moldoveni, Icușești, Valea Ursului și Văleni.

Înscrierea se realizează, în perioada 13-24 septembrie (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24 septembrie doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail: sursaexterna@nt.politiaromana.roCandidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. Data, ora şi locul unde se va desfăşura proba de evaluare a performanţei fizice se vor stabili în funcţie de numărul candidaţilor şi se vor comunica acestora prin postarea unui anunţ ulterior pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, www.nt.politiaromana.ro. La data de 23 octombrie va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul IPJ Neamț, la acest link: https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-agenti-i-p-j-neamt.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0