HomeRoman

Invitație la o ședință de relaxare și sănătate

Sâmbătă a fost deschisă salina Respiro, prima salină artificială din oraș. Pentru un tarif accesibil, se poate petrece timpul plăcut, dar și în beneficiul sănătății.

 

 

La inaugurare au participat primarul municipiului Roman, Laurențiu Dan Leoreanu, viceprimarul Lucian Micu, împreună cu familia, oameni de afaceri și medici, dar și alți invitați care au venit la Respiro pentru a fi alături de cei care au făcut totul pentru a aduce salina mai aproape de romașcani. „Am avut încredere deosebită în tineri, pe tot parcursul carierei mele de profesor și, mai ales, de când sunt primar al Romanului și am în continuare, dovadă fiind și evenimentul la care participăm. Tinerii au inițiative, au forța și puterea de a învinge obstacole, nu au prejudecăți, sunt motorul care va reporni economia. Aici văd multă muncă, dăruire, perseverență, servicii de calitate și noutate, locuri de muncă, ceea ce mă face să fiu optimist și să le adresez urări de sănătate și succese, bine meritate”, a declarat primarul Laurențiu Dan Leoreanu. Slujba de sfințire a spațiului salinei artificiale a fost oficiată de preotul Petru Adăscăliței, de la biserica Sfinții Voievozi.

Familia Ursu a gândit afacerea în primul rând pentru mezinul în vârstă de doi ani. Din fericire, proiectul s-a dovedit a fi unul foarte bun, astfel că a fost considerat eligibil și a primit finanțare nerambursabilă de la Guvernul României. „Ideea deschiderii unei saline artificiale în Roman s-a născut aproximativ în urmă cu doi ani, din dorința de a aduce un lucru nou și benefic pentru oamenii din acest oraș și din zonă. După documentări temeinice și de durată, precum și după o colaborare strânsă cu o firmă de consultanță din Bistrița-Năsăud, am reușit ca anul trecut să obțin finanțare pentru acest proiect. După alte luni de muncă, cu ajutorul familiei și al mai multor prieteni și colaboratori, am reușit ca, începând de astăzi, să invităm locuitorii orașului, și nu numai, să pășească pragul primei saline artificiale din Roman”, a afirmat Teodora Ursu, administratorul salinei Respiro.

O vizită la salină este indicată în special pentru cei care suferă de anumite afecțiuni respiratorii, dar și pentru cei fără probleme de sănătate, care vor să se asigure că vor trece sănătoși peste toate obstacolele anului. O ședință în salină remineralizează organismul și are rol în prevenirea mai multor afecțiuni.

Salina Respiro a fost realizată în totalitate cu sare adusă de la salina din Praid și se află la etajul I al blocului „Casa Modei”, intrarea fiind cea comună cu frizeria Femina, de lângă spălătoria Nufărul.

O ședință de 50 de minute în salină costă zece lei pentru adulți și opt lei pentru copii, dar cei care optează pentru abonamente au parte de reduceri și pachete promoționale. În plus, Teodora Ursu intenționează, în scurt timp, să amenajeze și o sală de masaj pentru a diversifica oferta de servicii oferite de prima salină artificială din Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0