HomeNeamt

Întrecere între Prefectură şi Consiliul Judeţean pentru binele romașcanilor

Prefectul de Neamț, George Lazăr, și președintele Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță, par să fie într-o permanentă competiție pentru binele nemțenilor, în mod particular al romașcanilor.

 

Foto: Blocul „cu bulină”

 

Miercuri după-amiază, Dan Ailincăi, purtătorul de cuvânt al CJ Neamţ, a trimis o informare de presă: „În urma demersurilor preşedintelui Culiţă Tărâţă, Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice a introdus în şedinţa de guvern «Programul de acţiuni pentru anul 2013 privind proiectarea şi executarea lucrărilor de intervanţie pentru reducerea riscurilor seismice la construcţiile cu destinaţie de locuinţă». Prin Hotărâre de Guvern, municipiul Roman a primit tranşele aferente trimestrelor II şi III din finanţarea obiectivului de investiţii «Blocul Nicolae Titulescu 3», respectiv 600.000 de lei, astfel: 440.000 de lei pentru trimestrul II şi 160.000 de lei pentru trimestrul III”.

La 49 de ore distanţă, Cancelaria Prefectului a emis un comunicat de presă prin care aducea la cunoştinţă faptul că, „în urma demersurilor făcute de prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, Guvernul României, la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a aprobat Programul de acţiuni pe anul 2013 privind proiectarea şi execuţia lucrărilor de intervenţie pentru reducerea riscului seismic la construcţiile cu destinaţia de locuinţă. Prin Hotărâre de Guvern s-a repartizat suma de 600.000 lei pentru finanţarea acţiunilor privind reducerea riscului seismic la blocul 3 din strada Nicolae Titulescu, situat în municipiul Roman, sumă destinată finalizării execuţiei lucrărilor de intervenţie în anul 2013″.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • Felicitari!

    Urmeaza comunicatul dnei deputat Udrea: pantofi cu toc pentru toti locatarii!

  • maria 10 ani ago

    FELICITARI DOMNULUI PROFESOR LUNGU SI ELEVILOR , MEMBRI AI ECHIPAJULUI !

  • LUCA 10 ani ago

    Cea mai mare realizare a celor 2 romascani ,detinand functii importante la nivel de judet , ar fi REDUCEREA PRETULUI LA APA. Acest lucru ar fi in beneficiul TUTUROR romascanilor si o dovada ca institutiile statului lucreaza in folosul cetatenilor.Altfel, … e ca in „telegramele” lui Caragiale.