Prima paginăPolitica

Întâlnirea cu stranierii, preluată şi la nivel de judeţ

Întâlnirea cu stranierii, preluată şi la nivel de judeţ

Dimensiune text

 

prefectura-consiliul-judetean-neamtConducerile administraţiilor par din ce în ce mai preocupate de viaţa cetăţenilor care lucrează peste hotare şi care, în această perioadă, se întorc la casele lor, în vacanţă. După ce primarul Laurenţiu Leoreanu a anunţat că o astfel de întâlnire cu diaspora va avea loc joi, 18 august, şi noua conducere a Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, reprezentată de preşedintele Ionel Arsene, preia modelul de bună practică de la Roman şi îi invită pe nemţeni miercuri, pe 17 august.

Conform unui comunicat de presă remis redacţiei, preşedintele Arsene doreşte să le prezinte nemţenilor din diaspora proiectele pe care vrea să le implementeze în Neamt şi să-i consulte în legătură cu acestea. „Vreau ca toţi nemţenii, fie că locuiesc în Neamţ sau nu, să fie la curent cu toate planurile de dezvoltare ale judeţului. Vreau să mă consult cu toată lumea, să cădem de acord împreună asupra planurilor de viitor ale acestui judeţ şi fiecare să contribuie la îndeplinirea acestor planuri. Îmi doresc şi voi reuşi să fac din Neamţ un loc în care cei plecaţi să-şi dorească să se întoarcă, iar celor care trăiesc aici să le fie drag să rămână”, a declarat Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ.

În cadrul întâlnirii, cei prezenţi vor fi informaţi asupra surselor de finanţare disponibile în vederea deschiderii unei afaceri de către reprezentanţi ai Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est şi de către specialişti în absorbţia fondurilor europene din cadrul Consiliului Judeţean. Întâlnirea va avea loc miercuri, 17 august, de la ora 14, în sala Calistrat Hogaş de la Consiliul Judetean, iar alături de preşedintele Arsene se vor afla Vasile Asandei, director general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, şi Mihai Apopii, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0