Prima paginăSocialEducatie

Inspectoratul Școlar se reorganizează

Dimensiune text

Sarcinile inspectorilor din cadrul Inspectoratului Școlar Judeţean Neamţ vor fi redistribuite, ca urmare a pensionării inspectorului Eugen Dinu Vasiliu, inspector de specialitate pentru disciplinele din domeniul socio-uman şi responsabil pentru activitatea educativă.

Inspectorul Eugen Dinu Vasiliu

Inspectorul Eugen Dinu Vasiliu

Astfel, atribuţiile inspectorului Vasiliu vor fi preluate de inspectorul Romeo Roman, care va fi degrevat de jumătatea de normă destinată coordonării programelor şi proiectelor comunitare. Alături de inspectorul şcolar Maria Ghiniţă, care este coordonatorul principal al departamentului de proiecte din cadrul inspectoratului şcolar, va lucra şi inspectorul Carmen Blaga, care va avea jumătate de normă pentru coordonarea activităţii din domeniul artelor şi jumătate de normă pe proiecte europene.

Inspectorul Eugen Dinu Vasiliu s-a pensionat la cerere, începând cu data de 1 iulie. După 38 de ani la catedră, la Liceul Pedagogic „Gheorghe Asachi” din Piatra Neamţ şi Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamţ, din care 20 de ani fiind și cu o meritorie carieră în inspectoratul şcolar, inspectorul Eugen Dinu Vasiliu şi-a motivat cererea de pensionare anticipată cu dorinţa de a petrece mai mult timp alături de familie.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0