Prima paginăEducatie

Inspector nou la ISJ Neamț

Dimensiune text

Romeo Roman va ocupa jumătate de normă în domeniul proiectelor comunitare și al marketingului instituțional.

 

 

1 februarie a fost prima zi de muncă pentru cel mai nou membru al echipei de inspectori școlari. Romeo Roman este profesor de științe economice la Liceul Economic „Vasile Conta” din Tîrgu Neamț, doctor în management educațional și, de la 1 februarie, este inspector cu o jumătate de normă pentru proiecte și programe comunitare și marketing educațional. „Am considerat necesară suplimentarea schemei Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Neamț în acest domeniu, având în vedere faptul că este un domeniu în plină expansiune, de care școlile au mare nevoie„, a spus inspectorul școlar general Viorel Stan.

De la 1 februarie s-a întregit și norma inspectorului de istorie Elena Preda, aceasta primind, pe lângă jumătatea de normă în specialitate, și jumătate de normă în domeniul managementului și descentralizării sistemului de învățământ.

Indiferent dacă sunt noi sau vechi în funcție, toți inspectorii școlari, în frunte cu generalul Viorel Stan și cele două adjuncte ale sale, Gabriela Banu și Elena Laiu, ocupă, în acest moment, funcțiile cu delegație. Aceeași situație se întâmplă și la nivelul unităților de învățământ, niciunul dintre directorii în funcție neavând, în acest moment, un contract de management semnat în urma promovării unui concurs. Semnalele care vin dinspre Ministerul Educației dau ca sigură organizarea concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de conducere în această primăvară, primul concurs fiind cel destinat inspectorilor generali.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0