Înscrierile la Cupa Romanului la minifotbal se pot face până vineri

Home

Înscrierile la Cupa Romanului la minifotbal se pot face până vineri

 

Clubul Sportiv Municipal Roman anunță că termenul de înscriere pentru Cupa Romanului la minifotbal a fost prelungit până vineri, 9 august, inclusiv.

În lunile august – septembrie, în municipiul Roman urmează a se desfășura un campionat de minifotbal destinat sportivilor amatori, cu vârsta de peste 18 ani, din oraș și din comunele limitrofe. Turneul va fi organizat de Primăria Municipiului Roman în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Roman.

Conform regulamentului competiției, fiecare echipă înscrisă – formată din șase jucători în teren, plus maximum trei jucători de rezervă – va achita o taxă de participare de 225 de lei, taxă care va fi folosită pentru asigurarea premiilor, arbitrajului și a asistenței medicale în cadrul evenimentului sportiv, meciuri ce se vor desfășura pe terenurile de minifotbal din Parcul Municipal și din Complexul Sala Sporturilor. Jucătorii înscriși în loturile echipelor nu pot fi jucători profesioniști activi (Liga I, Liga a II-a, Liga a III-a).

Echipele se vor putea până pe 9 august, inclusiv, la sediul CSM Roman, Serviciul Competiții Sportive, din strada Ștefan cel Mare nr. 246 (fostul Club Petrotub). În perioada 9 – 15 august se vor forma grupele și se va stabili calendarul jocurilor, iar perioada de desfășurare a turneului este 15 august – 8 septembrie 2019.

Se pot înscrie echipe gata formate (de cartier), condițiile de participare fiind aceleași. Numărul de echipe care se pot înscrie este limitat la un număr par de echipe: 8, 12 sau 16. Sistemul de joc va fi „Grupe” (2,3,4 sau mai multe grupe, în funcție de numărul de echipe formate), care vor juca Tur/Retur pe fiecare grupă, iar ocupantele primului loc al fiecărei grupe vor juca în etapa finală a „Cupei Romanului 2019”.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0