Prima paginăSport

Înscrieri la înot pentru grupele de juniori, la CSM Roman

Înscrieri la înot pentru grupele de juniori, la CSM Roman

Dimensiune text

 

 

Club Sportiv Municipal Roman informează că, în perioada 11 – 15 martie se vor face înscrieri pentru preselecțiile la înot, grupe de copii și juniori.

Condițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la preselecții sunt: vârsta copilului cuprinsă între 7 și 14 ani; copilul trebuie să știe să înoate; copilul se va prezenta cu echipament sportiv specific: cască și ochelari pentru înot, costum de baie; adeverință medicală care va dovedi că este apt pentru activitate sportivă – înot; acordul părintelui/tutorelui legal pentru participare și folosirea datelor cu caracter personal.

Înscrierile se vor face la sediul CSM Roman – Piața „Roman-Vodă” nr.1, etaj II, camera 62 sau la adresa de e-mail a Serviciului Competiții Sportive din cadrul CSM Roman: competitiisportive@csmroman.ro. Pentru detalii, cei interesați au la dispoziție următoarele numerele de telefon: 0233.734.367 și 0786.772.050.

„Activitatea de preselecție se va desfășura sâmbătă, 16 martie, și duminică, 17 martie, în intervalul orar 9:30 – 15:00, la Bazinul de Înot din cadrul Complexului Sportiv Sala Sporturilor. Facem precizarea că înscrierea se va putea face și în cele două zile de preselecții, condițiile fiind cele menționate mai sus. Activitatea  de preselecție a grupelor de copii și juniori CSM Roman va fi coordonată de către un instructor înot din cadrul Clubului. Toate costurile pentru întreaga activitate sportivă a  grupelor de copii și juniori la înot vor fi suportate de CSM Roman. La preselecție sunt așteptați copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația «Roman Metropolitan»”, au precizat reprezentanții CSM Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0