Home

Înfrângere scontată a LPS Roman la turneul final național

În cel de al doilea meci din cadrul turneului final, 12-16 iunie, al campionatului național de handbal feminin, juniori II, din București, LPS Roman a fost învinsă, 20-38, de Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea.

 

 

Reamintim, în prima zi a competiției aflată în curs de desfășurare în sala „Lucian Grigorescu”, LPS Roman, echipă pregătită de antrenorul emerit Ioan Holban, a fost învinsă de Unirea Sânnicolau Mare, 23-27 (12-11), partener de întrecere care nu este superior valoric, dar care a reușit să se califice în semifinale. Unirea a obținut o a doua victorie, după cea în fața LPS Roman, cu CSȘ 2 Baia Mare.

„Lucrurile sunt clare în această grupă I a turneului final. Echipa din Râmnicu Vâlcea se arată drept cea mai bună. Unirea va juca în semifinale, iar Romanul și Baia Mare vor rămâne să joace pentru unul dintre locurile 5-8″, a afirmat Viorel Dobre, delegatul Federației Române de Handbal.

Celelalte participante la turneul final sunt: Grupul Școlar, Unirea Sânnicolau Mare, CSȘ 2 Baia Mare- în grupa I, alături de LPS Roman, respectiv LPS Brăila, ACS Școala 181 SSP București, CS Marta Baia Mare și Universitatea Reșița- în grupa a II-a.

LPS Roman va întâlni CSȘ 2 Baia Mare, în 14 iunie, de la ora 11.30, în ultimul meci din grupa I.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0