Prima paginăSport

Înfrângere pe teren propriu pentru ACS Vulpițele Galbene Roman, în Cupa României. VIDEO

Înfrângere pe teren propriu pentru ACS Vulpițele Galbene Roman, în Cupa României. VIDEO

Dimensiune text

 

 

Duminică, 28 octombrie, echipa de fotbal feminin ACS Vulpițele Galbene Roman a evoluat, de la ora 11, pe stadionul Moldova din Roman, în cadrul etapei a doua a Cupei României, împotriva colegei sale din seria I a Ligii a 2-a, Navobi Iași. Oaspetele s-au impus la Roman cu scorul de 3-1, după ce la pauză conduseseră cu 3-0. Pentru Vulpițele Galbene a marcat Ștefana Mocanu, în minutul 73, din penalty.

„Meciul de astăzi a fost o oportunitate de a vedea la lucru jucătoarele noastre care în acest sezon au jucat mai puțin. Am văzut că unele dintre jucătoare și-au dat tot interesul să arate că merită să joace mai mult. Sper să creștem mai mult împreună, astfel încât să putem obține rezultate notabile în edițiile viitoare ale Cupei”, a afirmat Adelin Tălmăcel, antrenorul echipei ACS Vulpițele Galbene Roman.

În cadrul etapei a doua a Cupei României la fotbal feminin, echipele din seria I a Ligii a 2-a, din care face parte și echipa romașcană, au mai înregistrat următoarele rezultate: AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (Liga a 3-a) – Vasas Femina Odorhei 0-9, Carmen București (Liga a 3-a) – Onix Râmnicu Sărat 2-0, Măgura Bacău – Universitatea Galați (Liga 1) 1-4.

Pentru ACS Vulpițele Galbene Roman, următorul joc va fi cel din etapa a șasea a Ligii a 2-a, de duminică, 4 noiembrie, de la ora 11, pe teren propriu, împotriva formației Ladies Târgu Mureș.

 

 

 

Foto, video: ACS Vulpițele Galbene Roman

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0