Infracțiune la regimul silvic constatată de polițiști pe E 85

HomeNeamt

Infracțiune la regimul silvic constatată de polițiști pe E 85

La data de 6 noiembrie, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au depistat în trafic, pe DN 2 – E 85, în localitatea Răcăciuni, un ansamblu de vehicule compus dintr-o autoutilitară ce tracta o semiremorcă încărcată cu material lemnos, condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Bicazu Ardelean, județul Neamț, informează IPJ Bacău.

„În urma verificărilor a reieșit că ansamblul transporta cantitatea de 60 de metri cubi de cherestea, iar în devizul de însoțire implementat în aplicația SUMAL 2.0 figura o cantitate de 46 de metri cubi de cherestea, rezultând o diferență de 14 metri cubi de material lemnos”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste zece metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport. De asemenea, a fost dispusă măsura reținerii cantității de 14 metri cubi de cherestea și lăsarea acesteia în custodie Ocolului Silvic Răcăciuni.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0