Începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toţi”

HomeEconomie

Începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toţi”

 

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul „Litoralul pentru toţi” prin care turiștii beneficiază de cazare la mare plătind între 50 și 140 de lei pe zi începând cu 1 septembrie până în 30 septembrie, informează FPTR.

Acest program social, aflat la a 36-a ediție, este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfârșitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie și august. Tarifele practicate în programul special „Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, multe hoteluri intrate în program mențin aceleași tarife nemodificate de șapte ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri chiar s-au dublat. Și în cadrul acestei ediții, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Până în prezent s-au înscris în program 49 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, sau direct de către hotel. Astfel, peste 14.000 de locuri sunt pregătite pentru turiștii care doresc să beneficieze de vacanțe cu tarife reduse” , mai precizează reprezentanții FPTR.

Lista hotelurilor înscrie în programul aferent lunii septembrie 2019 poate fi consultat mai jos (necesită Adobe Reader) sau la acest link.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0