Prima paginăActualitate

Începe asfaltarea străzilor C.A. Rosetti și Calistrat Hogaș

Începe asfaltarea străzilor C.A. Rosetti și Calistrat Hogaș

Dimensiune text

 

 

La zece zile de la semnarea contractului multianual de asfaltare a străzilor din municipiu, firma contractoare a reușit să asfalteze nu mai puțin de nouă străzi, iar săptămâna viitoare va demara lucrările pentru asfaltarea a încă două străzi. Autoritățile spun că decizia cu privire la continuarea asfaltărilor în acest an va depinde și de starea vremii, de săptămâna viitoare anunțându-se precipitații. De săptămâna viitoare se va interveni pe străzile C.A. Rosetti și Calistrat Hogaș.

„Primăria municipiului Roman vă informează asupra faptului că, începând de luni, 19 noiembrie, vor începe lucrările de modernizare a străzii C.A. Rosetti și Calistrat Hogaș, pe tronsonul dintre Școala «Vasile Alecsandri» și Bogdan Dragoș, inclusiv sistematizarea parcării din zonă. Pentru desfășurarea optimă a lucrărilor de pregătire a așezării stratului de asfalt, proprietarii autoturismelor din zonă sunt rugați să identifice alte zone adiacente unde să-și lase mașinile. Reamintim faptul că săptămâna trecută au fot realizate lucrări de modernizare a străzilor Tudor Vladimirescu, Ecaterina Teodoroiu, Păcii, Gheorghe Doja, Olteniei, Maramureș, Spiru Haret, Toma Stelian și Martir Cloșca”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman. Primăria municipiului Roman a încheiat contractul de lucrări de modernizare cu covor asfaltic a străzilor din oraș cu firma SC Danlin XXL, pentru următorii trei ani, pentru suma de 6.287.000 de lei, fără TVA.

Conform autorităților, săptămâna viitoare se va finaliza și lucrarea de marcare a parcării de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, reabilitată și extinsă în această toamnă.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0