Incendiu la roțile unui autocar, la Trifești

HomeActualitate

Incendiu la roțile unui autocar, la Trifești

 

Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat luni, 7 ianuarie, în jurul orei 22.30, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui incendiu la un autocar pe raza localității Trifești, care transporta angajați de la o companie care își desfășoară activitatea în Roman.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri Roman, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor, pentru localizarea și stingerea incendiului, în urma unei intervenții de aproximativ 40 de minute. Incendiul se manifesta la una din roțile de pe axa spate, în autocar fiind aproximativ 30 de persoane, care s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

În urma producerii incendiului au ars pneurile autocarului de pe axa din spate și elemente combustibile ale compartimentului motor. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost, conform ISU Neamț, efectul termic de la sistemele de transmitere a mișcării.

 

 

Foto: ISU Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0