Incendiu într-un apartament din Roman, de la o țigară

HomeActualitate

Incendiu într-un apartament din Roman, de la o țigară

 

Vineri, 15 septembrie, în jurul orelor 12.30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui incendiu într-un bloc din municipiul Roman – în zona străzilor Tudor Vladimirescu – Gloriei.

La fața locului s-au deplasat șapte subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de stingere a incendiilor. Pentru stingerea incendiului din apartamentul inundat cu fum, situat la etajul al doilea, pompierii au intrat pe geamul de la balcon, cu ajutorul scării culisante, proprietarul nefiind acasă.

 

„Am fost alertați despre producerea unui incendiu în această zonă. Ne-am deplasat cu două autospeciale cu apă și spumă și am constatat că incendiul provenea dintr-o cameră a unui apartament aflat la etajul al doilea. Înăuntru am constatat că ardeau câteva bucăți de parchet și PFL. Cauza probabilă a incendiului este fumatul și aruncarea resturilor de țigări în locuri nepermise”, a afirmat Marcel Bujor, şeful gărzii de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman.

Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat pagube importante, arzând doar câteva bucăți de parchet.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0