Prima paginăActualitate

Incendiu în comuna Valea Ursului

Incendiu în comuna Valea Ursului

Dimensiune text

 

Luni, 12 octombrie, pompierii au fost anunțați, prin apel la 112, în jurul orei 14:13, despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Chilii, comuna Valea Ursului.

Conform ISU Neamț, la locul incendiului au ajuns primii pompierii voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Oniceni, cu autospeciala din dotare, care au localizat incendiul. Imediat, au ajuns și pompierii de la punctul de lucru Poienari, cu două autospeciale de stingere.

Incendiul se manifesta la acoperișul unei case cu etaj. Forțele de intervenție au stins incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 180 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit și au fost deteriorate bunurile materiale din două încăperi – mobilier, aparate electrice și electrocasnice.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile. Două femei, în vârstă de 31 de ani și 50 de ani, au suferit atacuri de panică. Acestea au primit îngrijiri medicale de la paramedicii sosiți la locul evenimentului,  refuzând transportul la spital, au mai precizat reprezentanții ISU Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0