Prima paginăActualitateEconomie

Inaugurarea complexului Condor Resort va avea loc în luna noiembrie

Dimensiune text

Până atunci, unul dintre restaurante, cu o capacitate de 220 de locuri, este deschis pentru organizarea de evenimente.

Lucrările de modernizare a complexului Condor, situat în comuna Dulceşti, înaintează în ritm alert. Managerul Alexandru Rotaru afirmă că până în luna noiembrie vor fi gata toate obiectivele, astfel că atunci va avea loc marea inaugurare.

„Până în acest moment, lucrările au fost realizate în proporţie de 80%. Unul dintre restaurante este gata, bucătăria este gata, dar şi la celelalte obiective lucrările se apropie de final. Sala de bowling, de exemplu, va fi gata până la mijlocul lunii septembrie. Complexul se va numi Condor Resort”, a precizat Alexandru Rotaru.

De la 1 septembrie, va fi deschis pentru organizarea de evenimente restaurantul Ferrero din cadrul complexului, un spaţiu cu o capacitate de 220 de locuri. Rezervări se pot face încă din acest moment, la numărul de telefon 0744.682.649.

Întregul ansamblu turistic Condor este renovat şi modificat, spaţiile au fost redimensionate, iar confortul a fost ridicat la standarde înalte de calitate. După ce va fi terminat, complexul Condor Resort va pune la dispoziţia clienţilor săi 80 de locuri de cazare în hotel, o piscină exterioară de 200 de metri pătraţi, o piscină interioară modernă, piscină pentru copii, sală de bowling, sală de biliard, terasă, un iaz de pescuit, cu parc, saună, un spa modern, un cort de nunţi, două restaurante – unul de 220 de locuri şi unul de 140 de locuri -, precum şi terenuri de minitenis şi minifotbal.

COMENTARII

WORDPRESS: 0