Prima paginăPolitica

„În politică, nu trebuie să te iubeşti”

Dimensiune text

Declaraţia îi aparţine senatorului Ioan Chelaru şi se referă la relaţia dintre preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, şi preşedintele UNPR Neamţ, Culiţă Tărâţă, partide care se vor alia, alături de PC, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

În campania electorală pentru alegerile europarlamentare, PSD, UNPR şi PC au decis să formeze un front comun pentru a atrage un număr cât mai mare de voturi. La întâlnirea cu presa la care l-a prezentat pe candidatul PSD Neamţ la alegerile europarlamentare, Alexandru Rotaru, senatorul Ioan Chelaru a dat asigurări că, în ciuda unor mici neînţelegeri care au mai existat, în timp, între preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, şi preşedintele UNPR şi al Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Culiţă Tărâţă, cele două partide, împreună cu PC, îşi vor alia forţele în campania electorală pentru europarlamentare, pentru a obţine un scor cât mai ridicat.

„Când o să analizăm, în seara de 25 mai, rezultatele alegerilor europarlamentare, atunci vom vedea dacă funcţionează alianţa PSD-UNPR-PC. În politică, nu trebuie să te iubeşti. În politică, trebuie să ai puterea să urmăreşti interesele partidului pe care îl prezinţi şi care te susţine. Eu cred că liderii celor trei partide au suficient de multă experienţă şi vor da dovadă de înţelepciune în această campanie electorală, pentru a face o campanie unitară şi să lupte sub un singur slogan, pentru a câştiga alegerile în Neamţ, iar ce va fi după aceea este greu de spus. Nici unul dintre aceşti lideri nu va fi scutit de consecinţe, în cazul în care alegerile vor fi pierdute, unele chiar grave”, a declarat preşedintele interimar al PSD Roman, senatorul Ioan Chelaru.

Dan Manoliu, vicepreşedintele CJ Neamţ, a dat şi el asigurări că niciunul dintre consilierii judeţeni PSD nu se va opune colaborării cu cei din UNPR şi PC în campania electorală, dar asta nu înseamnă că îi vor susţine propunerile preşedintelui Tărâţă, dacă ei consideră că acestea nu sunt în interesul cetăţenilor. „Consilierii judeţeni vor vota numai în interesul cetăţeanului şi cu domnul Culiţă Tărâţă atunci când vor considera că lucrurile propuse de domnul preşedinte al CJ  reprezintă interesul cetăţeanului 100%. Din punct de vedere uman, ca relaţie, noi avem un dialog foarte bun cu cei de la UNPR, mai ales că mulţi dintre ei sunt foşti colegi de la PSD. În campania electorală, eu, personal, garantez că vom merge cu toţii mână în mână cu cei de la UNPR şi cei de la PC”, a precizat Dan Manoliu.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • nicoleta 7 ani

  Foarte urat cum se procedeaza….Azi PRIETENI maine DUSMANI…Si ma zic ca in interesul OMULUI…CARE OM ??? Nu cumva a OMULUTULUI LUI GOPO ??? IN FINAL AJUNGEM NISTE DESENE ANIMATE DE PROST GUST…..Romascanii( cei mai multi ) nu au dupa ce bea apa iar ei mananca fructe de mare, icre negre si multa CACAO. Sa nu uitam ca suntem romani si toti am face la fel…pentruca SUNTEM FLAMANZI…Doamne fereste de un cutremur social ca de la VRANCEA avem destule….DUMNEZEU ne avertizeaza…..pana cand ????