Prima paginăActualitate

În libertate după mai multe furturi din locuințe și magazine din Săbăoani

În libertate după mai multe furturi din locuințe și magazine din Săbăoani

Dimensiune text

 

justitie judecatorÎn urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Postului de Poliție Săbăoani, s-a reușit identificarea unui tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea mai multor fapte de furt din locuințe și societăți.

Acesta a fost depistat marți, 1 noiembrie, pe raza localității, fiind reținut de polițiști, în vederea documentării activității infracționale. Acesta este bănuit că, în dimineața zilei de 22 septembrie 2016, ar fi pătruns în locuința unei femeii de 36 de ani, din Săbăoani, de unde a sustras bani și bijuterii. „Totodată, polițiștii au extins cercetările stabilind că acesta este bănuit și de săvârșirea a două furturi, unul dintre acestea comis în noaptea de 16 spre 17 octombrie 2016, din locuinţa unei femei din localitate, și celălalt comis în noaptea de 26 spre 27 octombrie 2016, din incinta unei societăți din Săbăoani. Tânărul mai este cercetat și pentru o tentativă de furt calificat, comisă în noaptea de 28 spre 29 octombrie 2016. Valoarea totală a prejudiciului cauzat, cu ocazia săvârşirii infracţiunilor menţionate mai sus, este de aproximativ 10.500 lei, fiind recuperat până în prezent 40% din valoarea totală”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

Polițiștii au reținut tânărul pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar cercetările sunt continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu și pentru documentarea activității infracționale. Miercuri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistrații romașcani au dispus cercetarea tânărului în stare de libertate, sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0