HomeRoman

Împărțirea terenurilor gratuite pentru tineri, misiune dificilă

Întîlnirea „în teren” cu reprezentanții administrației locale a tinerilor care au primit terenuri gratuite pentru construirea unei locuințe a fost din nou amînată de municipalitate.

 

 

Dacă, pînă acum, stația GPS a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nu a funcționat, deci delimitarea terenurilor a fost imposibil de realizat, administrația locală a stabilit ca delimitarea terenurilor să se realizeze săptămîna viitoare, după ce terenul va fi curățat de deșeurile menajere și materialele de construcții aruncate în zonă de „binevoitori”.
Am încercat, în zilele trecute, să curățăm zona de deșeuri, însă vremea ploioasă ne-a îngreunat acest demers. De aceea, întîlnirea cu tinerii, care urma să aibă loc vineri, a fost amînată pentru săptămîna viitoare. După ce terenul va fi eliberat de deșeuri, vom putea stabili și limitele fiecărei suprafețe de teren în parte„, a explicat viceprimarul Lucian Micu.

Cei 27 de tineri beneficiari ai terenurilor vor fi afla telefonic ziua și ora la care se vor întîlni cu reprezentanții municipalității. Terenurile gratuite oferite de administrația locală tinerilor pentru construirea de locuințe sînt situate în zona străzilor Vasile Morțun, Meșteșugarilor, Tudor Vladimirescu, Mierlei, Cireșilor, Crinilor și Islazului.

Comentarii

WORDPRESS: 0