Prima paginăActualitateRoman

HOŢII DE BUZUNARE, PRINŞI PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

HOŢII DE BUZUNARE, PRINŞI PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

Dimensiune text

 

minori hoti 08 martiePolițiștii locali au intensificat controalele pentru prevenirea furturilor din buzunare. Numai într-o săptămână, aceștia au depistat trei minori care încercau să fure bunuri și, după ce au fost prinși, au fost predați Poliției municipiului Roman. În ajutorul polițiștilor, pentru prevenire, sunt și camerele de supraveghere instalate în oraș.

„În zona Tosca, pe 25 februarie, au fost depistate două persoane, de 12 şi 14 ani, care au fost prinse, identificate şi predate Poliţiei Municipiului. În zona Profi, un alt minor de 12 ani a fost prins după ce a fost observat cu sistemul de supraveghere video. Polițiștii au văzut cum «urmărea prada», încercând să sustragă  bunuri din poşetă. Minorul a fost prins pe 29 februarie, legitimat şi predat Poliţiei. Tot cu ajutorul sistemului de supraveghere video, o minoră de 12 ani a fost prinsă în zona bisericii Precista Mare, în timp ce urmărea o persoană pentru a încerca să-i sustragă bunuri din buzunare”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Autoritățile locale atrag atenția cetățenilor ca, în cazul în care observă un comportament suspect sau sunt martori la încercarea minorilor să fure din buzunare, să sune imediat la 112 sau la dispeceratul Poliției Locale, la numărul de telefon 0233.984.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0