Hoț prins după ce a furat trei cupe de excavator, la Cordun

HomeActualitate

Hoț prins după ce a furat trei cupe de excavator, la Cordun

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 32 de ani, din localitatea Cordun, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Conform IPJ Neamț, miercuri, 3 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, din Cordun, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras trei cupe de excavator, de pe un teren de lângă locuință.

„În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea uneia dintre persoanele bănuite de comiterea faptei, urmând ca și față de cealaltă persoană să fie luate măsurile legale. Prejudiciul cauzat, în valoare aproximativă de 18.000 de lei a fost recuperat în întregime. În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 32 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În cursul zilei de vineri, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0