HEMIS-DENT se extinde cu a treia clinică stomatologică din Roman

HomeSanatate

HEMIS-DENT se extinde cu a treia clinică stomatologică din Roman

Ziua de joi, 2 decembrie, a marcat deschiderea celei de-a treia clinici stomatologice din municipiul Roman a grupului HEMIS-DENT. Grupul clinicilor HEMIS-DENT este deținut de medicii stomatologi Iulian Herman, fondator – absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, deținător al unui master în protetică dentară și cu competență în implantologie – și de fiul acestuia, Eran Herman, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, deținător al unui atestat în plasmolifting și cu competență în implantologie.

Medicul stomatolog Iulian Herman

Medicul stomatolog Iulian Herman

Noul cabinet stomatologic HEMIS-DENT este amplasat în Roman, pe strada Sucedava, bloc 40, parter – zona de la intersecția străzilor Sucedava și Ion Ionescu de la Brad. Este cea de-a treia clinică din municipiul Roman a grupului HEMIS-DENT, pe lângă cea din strada Ecaterina Teodoroiu, bloc 2A, deschisă încă din anul 2004, și cea de pe bulevardul Roman Mușat, bloc 44, deschisă în urmă cu trei ani. „Am dorit să fim cât mai aproape de pacienții noștri, din toate zonele orașului, atât de cei din zona centrală, cât și de cei din cartierele municipiului Roman”, afirmă medicul Eran Herman. De asemenea, HEMIS-DENT mai deține două cabinete în mediul rural.

Medicul stomatolog Eran Herman

Medicul stomatolog Eran Herman

Cea de-a treia clinică HEMIS-DENT, de pe strada Sucedava, a presupus o investiție de circa 30.000 de euro, doar în amenajările pentru cei 60 de metri pătrați ai spațiului și în aparatura nouă, de ultimă generație – între care scaun stomatologic cu toate dotările, cameră intraorală (prin care pacientul poate vedea în interiorul gurii sale pe un monitor), negatoscop, autoclav pentru sterilizare. „Am investit foarte mult în aparatură necesară pentru tratamentele de canal”, adaugă medicul Eran Herman. Pe lângă cabinetul medical pentru consultații și sala de așteptare, clinica mai cuprinde o sală de operații și sala de sterilizare, urmând a fi deservită de un medic și un asistent medical.

Serviciile oferite de clinicile HEMIS-DENT, inclusiv în urgență, se referă la stomatologie generală, protetică și estetică dentară, implantologie, dar și plasmolifting, fiind prin puținele cabinete din Roman care oferă acest gen de serviciu. Totodată, HEMIS-DENT are colaborări cu medici ieșeni pentru ortodonție, dar și pentru operații avansate de chirurgie orală. „Prețurile practicate sunt prețuri medii în comparație cu piața actuală, competitive, dar prin care să nu facem rabat de la calitate. În plus, noi încercăm tot timpul variante de tratament din ce în ce mai noi și mai accesibile pentru pacienți”, precizează medicul Eran Herman.

Totodată, clienții au posibilitatea plății în rate de la 6 luni la 5 ani a serviciilor medicale stomatologice, prin colaborarea dintre grupul HEMIS-DENT și TBI Bank.

Cu ocazia deschiderii noii clinici, HEMIS-DENT oferă aici consultații gratuite pe tot parcursul lunii decembrie, precum și reduceri de la 250 până la 150 de lei la servicii de igienizare dentară și reduceri de 10% pentru lucrări metalo-ceramice. Pe pagina de facebook, HEMIS-DENT promite și alte surprize clienților săi, în perioada următoare.


Clinic
ile HEMIS-DENT Roman
Web: www.hemisdent.ro
E-mail: hemisdentclinic@gmail.com
Facebook/HemisDent

Str. Sucedava, bloc 40, parter
Telefon: 0741.492.759
Program:
Luni, marți, joi, vineri: 08.30 – 12.30
Miercuri: 14.00 – 18.00.

Bd. Roman Mușat, bloc 44
Telefon: 0741.492.759
Program:
Luni, marți, joi: 14.00 – 18.00
Miercuri: 08.30 – 12.00.

Str. Ecaterina Teodoroiu, bloc 2A
Telefon: 0740.076.448
Program:
Luni – joi: 13.30 – 18.00
Vineri: 08.00 – 12.00.

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0